Ohita
Tervetuloa lastenteatteriin

Tiedote -

Tervetuloa lastenteatteriin

Voiko lasten terveyttä edistää draaman keinoin?

Kutsumme sinut tutustumaan lasten terveyden edistämiseen draamapedagogiikan keinoin!

Neuvokas perhe järjestää yhteistyössä Tanskan Sydänyhteisön ja kahden tanskalaisen näyttelijän kanssa lastenteatteriesityksen VOLAPYG Helsingissä 27.8. klo 10.30 -12.30 (josta esitys kestää 45 min). Paikkana on Kallahden nuorisotalo Vuosaaressa.

Volapyg on osa kokonaisuutta, jota Rumlerikken-näyttelijät ja Tanskan sydänyhteisö ovat toteuttaneet jo 8 vuotta.

Volapyg-näytelmä kertoo kahden erilaisen ihmisen kohtaamisesta ja siitä mitä he oppivat toisiltaan. Tarinassa esiintyy kaksi hauskaa hahmoa, jotka eivät tarvitse toisiaan, kun heillä riittää tekemistä älypuhelimien ja pelikoneiden kanssa. Mutta mitä tapahtuu, kun tekniikka ei toimikkaan ja hahmot joutuvat kohtaamaan todella toisensa.

Tämä on tarina ystävyydestä, erilaisuudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Esitys on toteutettu universaalilla kielellä, joka sopii kaikille.

Tervetuloa seuraamaan esitystä ja kuulemaan esityksen jälkeen tanskalaisten kokemuksia tästä toiminnasta. Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden kanssa haluamme pohtia tämän kaltaisen toiminnan sopimista ja tarjoamista myös suomalaisille lapsille.

Ilmoitathan tulostasi 26.8.mennessä sähköpostilla anne.kuusisto@sydanliitto.fi.

Katso hauska esittelyvideo (3min):

Finland here we come from RumleTV / Rumlerikkerne on Vimeo.

www.neuvokasperhe.fi

http://rumletv.dk/

Neuvokas perhe on osa Yksi elämä kokonaisuutta ja Suomen Sydänliiton toimintaa.

Aiheet

Kategoriat


Sydänliitto on noin 80 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 235 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Liitetyt tapahtumat

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).