Seuraa Suomen Sydänliitto

Mielenterveysseura on sydänterveyden edistäjä

Uutinen   •   Touko 16, 2017 16:32 EEST

Kuvassa Sydänliiton hallituksen jäsen Matti Ketonen, Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi ja viestintäjohtaja Eila Ruuskanen-Himma.

Sydänliitto palkitsi liiton kevätkolouksessa 16.5. Helsingissä Suomen Mielenterveysseuran sydänterveyden edistämisestä. Palkitsemisen perusteluissa todetaan, että Suomen Mielenterveysseura edistää sydänterveyttä edistämällä arjessa pärjäämistä, jaksamista ja mielen hyvinvointia, jotka ovat myös keskeinen osa Sydänliiton uudistettua strategiaa.

Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi totesi kiitospuheessaan, että 120-vuotias Mielenterveysseura on historian saatossa tehnyt hyvää yhteistyötä monien toimijoiden kanssa ja jatkaa sitä myös tässä ajassa. – Se, että Sydänliiton kaltainen toimija haluaa tehdä meidän kanssa konkreettista vahvaa yhteistyötä, on meille todella arvokas asia ja vie meidän yhteisiä tavoitteita eteenpäin. Samat suojaavat tekijät ja kuormittavat tekijät sekä mielen hyvinvoinnin että sydämen terveyden kannalta ovat aivan samat – mieltä ja sydäntä ei voi erottaa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.