Ohita
Vita & Mini naurettavan terveellistä lastenteatteria

Tiedote -

Vita & Mini naurettavan terveellistä lastenteatteria

Voiko nauramalla oppia terveystaitoja? Kyllä voi, uskoo Neuvokas perhe!

Neuvokas perhe, DOT ry ja Yksi elämä -terveystalkoot ovat tuottaneet uudenlaisen lastenteatteriesityksen: Vita & Mini.

Perinteisesti lapsiperheiden terveyden edistämistä on tehty tiedon jakamisen kautta. Nyt haluamme tarjoilla näitä asioita ilon ja kokemuksellisuuden kautta. Vita & Mini on kokonaisuus, johon kuuluu lastenteatteriesitys ja pedagoginen materiaali opettajille ja varhaiskasvattajille.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella käynnistetty lastenteatteri on valmistunut pilottivaiheeseen ja kiertää kouluilla ja päiväkodeissa. Kokonaisuus käsittelee mm. yhdessä syömisen, liikkumisen, erilaisuuden ja ruutuajan teemoja.

Hauska kiertävä teatteriesitys on toteutettu universaalilla kielellä, ja se soveltuu kaikille lapsille äidinkielestä ja kielitaidosta riippumatta.  Esitys on tarkoitettu noin 5-10v. lapsille.

Lisätietoja: http://www.neuvokasperhe.fi/materiaalit/lastenteatteri-vitamini

Kiertueen aikataulu:

  • 17.11. klo 10 Turku päiväkoti Peikonpesä
  • 19.11. klo 10 Helsinki Taivallahden koulu
  • 24.11. klo 10 Tampere Johanneksen koulutalo
  • 24.11. Klo 18 Ikaalinen Oma tupa

Kutsumme toimittajia tutustumaan esitykseen ja kuulemaan lisää kiertueesta 2016. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Vita & Mini -esityksestä: anne.kuusisto@sydanliitto.fi, 040-5914222.

Neuvokas perhe haluaa innostaa, kannustaa ja antaa iloa lapsiperheiden elintapoihin. Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa elää hyvin, vaan jokainen voi etsiä oman tapansa toteuttaa arkea ja tehdä terveellisiä valintoja. Neuvokas perhe on osa Yksi elämä -terveystalkoita, joissa mukana ovat Sydänliitto, Aivoliitto ja Diabetesliitto.

Yksi elämä -terveystalkoiden tavoitteena on terveempi Suomi.Pidetään huolta itsestämme ja pidetään joukolla huolta niistä, jotka tarvitsevat tukea ja kannustusta.

Föreningen för Drama Och Teater, DOT ry, on draamapedagogeista, näyttelijöistä, opettajista, ohjaajista ym. teatterin ja koulutuksen parissa työskentelevistä henkilöistä koostuva yhdistys, joka järjestää esityksiä, jatkokoulutusta ja räätälöityjä ohjelmia kouluille, teattereille ja muille organisaatioille.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).