Ohita
Kuvassa Sydänliiton hallituksen jäsen Matti Ketonen, Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi ja viestintäjohtaja Eila Ruuskanen-Himma.
Kuvassa Sydänliiton hallituksen jäsen Matti Ketonen, Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi ja viestintäjohtaja Eila Ruuskanen-Himma.

Uutinen -

Mielenterveysseura on sydänterveyden edistäjä

Sydänliitto palkitsi liiton kevätkolouksessa 16.5. Helsingissä Suomen Mielenterveysseuran sydänterveyden edistämisestä. Palkitsemisen perusteluissa todetaan, että Suomen Mielenterveysseura edistää sydänterveyttä edistämällä arjessa pärjäämistä, jaksamista ja mielen hyvinvointia, jotka ovat myös keskeinen osa Sydänliiton uudistettua strategiaa.

Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi totesi kiitospuheessaan, että 120-vuotias Mielenterveysseura on historian saatossa tehnyt hyvää yhteistyötä monien toimijoiden kanssa ja jatkaa sitä myös tässä ajassa. – Se, että Sydänliiton kaltainen toimija haluaa tehdä meidän kanssa konkreettista vahvaa yhteistyötä, on meille todella arvokas asia ja vie meidän yhteisiä tavoitteita eteenpäin. Samat suojaavat tekijät ja kuormittavat tekijät sekä mielen hyvinvoinnin että sydämen terveyden kannalta ovat aivan samat – mieltä ja sydäntä ei voi erottaa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Liittyvä sisältö

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).