Ohita

Aiheet: Nuorisokysymykset

Lihavuuden stigma koskettaa myös lapsia ja perheitä

Lihavuuden stigma koskettaa myös lapsia ja perheitä

Lihavuuden stigma koskettaa myös lapsia ja perheitä. Etenkin, jos lapsen paino on noussut, kokevat vanhemmat huolta, harmitusta, syyllisyyttä ja turhautumistakin sekä avun saannissa että ympäristön suhtautumisessa. Vastuullisempaa painopuhetta tarvitaan sekä yhteiskunnan että terveydenhuollon taholta.

Rantakuntoon vai kehopuhe kuntoon? – Näin tuet lapsen kehotyytyväisyyttä kesällä

Rantakuntoon vai kehopuhe kuntoon? – Näin tuet lapsen kehotyytyväisyyttä kesällä

Jokakesäisten ulkonäköpaineiden keskellä on tärkeää pysähtyä huomaamaan ympärillämme olevat pienet silmät ja korvat, jotka omaksuvat ajatuksiamme ja arvomaailmaamme. Miten olla altistamatta lasta aikuisten kehotyytymättömyydelle? Lapsilla on oikeus kasvaa omanlaisikseen rauhassa ja oppia että kaikki kehot ovat yhtä arvokkaita.

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt noin 200 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin/-alueeseen ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).