Ohita
Sportive.app palvelun avulla voi löytää uusia ideoita ja innostusta omaan säännölliseen liikuntaan
Sportive.app palvelun avulla voi löytää uusia ideoita ja innostusta omaan säännölliseen liikuntaan

Tiedote -

Audiotreenit on uusi trendilaji. Sydänliitto tekee niitä suomeksi sportive.app –palvelun kanssa

Kaksi korona-ajan vahvinta liikuntatrendiä ovat ulkona liikkuminen ja digitaalisesti ohjattu liikunta. Sydänliitto aloittaa yhteistyön sportive.app –palvelun kanssa, joka yhdistää nämä kaksi asiaa.

Korona-aikana ihmiset ovat siirtyneet harjoittelemaan saleilta ulkoilmaan ja koteihin. Samalla he ovat oppineet käyttämään digitaalisesti ohjattuja palveluja.

”Huomasimme, että ihmisten liikuntatottumuksissa on tapahtunut muutos ja halusimme tulla mukaan trendiin tavalla, joka kannustaa liikkumaan hauskalla ja helposti lähestyttävällä tavalla”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Eeva Hietalahti Sydänliitosta.

Sportive.app tarjoaa suomalaisten ammattilaisten ulkoilmaan suunnittelemia audiotreenejä - erityisesti matalan kynnyksen lajeihin.

”Audiotreenit ovat yleistyneet maailmalla koronan myötä, mutta meidän suomalaisten suosimissa ulkolajeissa on ollut suuri aukko”, kertoo toimitusjohtaja Heikki Kärkkäinen Sportivesta. ”Päätimme luoda kokonaisuuden, joka auttaa hauskalla ja helpolla tavalla saamaan enemmän irti vaikkapa juoksusta, sauvakävelystä, kävelystä tai sähköpyöräilystä.”

”Liikunnalla on merkittävä vaikutus ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen ja haluamme kannustaa kaikkia liikkumaan itselleen sopivalla tavalla. Joskus on vaikea löytää innostusta ja motivaatio liikkumiseen. Tässä Sportiven kautta löytyvät ammattilaisten suunnittelemat ohjelmat voivat auttaa”, sanoo Sydänliiton liikunta-asiantuntija Annukka Alapapappila. ”Haluammekin tämän yhteistyön avulla tuoda kaikille iloa ja vaihtelua liikuntaan.”

Sportiven tiimissä on Kärkkäisen lisäksi kokeneita alustatalouden yrittäjiä, tunnettuja personal trainereita ja markkinoinnin ammattilaisia. Sisällöistä vastaa liikunnanohjaaja , personal trainer Veronica Alamäki. Alan kokemusta tuo Sportiven sijoittaja ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Petäjä, joka tunnetaan myös kansainvälisen Yogaia Oy:n perustajana. ”Meillä on vahva usko siihen, että palvelu tullaan levittämään myös maailmalle, mikä onkin ihailtavasti ollut tiimin selkeä tavoite ensimetreiltä alkaen”, arvioi Petäjä.

Sportiven audiotreenit löytyvät sponsorirahoitteisena ilmaispalveluna osoitteessa sportive.app

Lisätietoa

Eeva Hietalahti (ks.yhteystiedot alta) tai
Heikki Kärkkäinen, Toimitusjohtaja, sportive.app, 0407171181 Heikki@sportive.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 65 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 210 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Yhteyshenkilöt

Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).