Ohita
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine

Uutinen -

Sydänmerkki starttaa Sastamalassa

Sastamalassa ruokapalveluita tuottava Servi aloittaa Sydänmerkki-aterioiden tarjoamisen viikoittain  kouluissa, päiväkodeissa ja henkilöstöravintoloissa. Ruuan terveellisyyteen on Servi Oy:ssä panostettu jo kauan, Sydänmerkin avulla laadukkaat ateriat tehdään entistä näkyvämmäksi ja helposti valittaviksi. 

_____________________________________________________________________________________

Sydänmerkki on Suomessa ainoa elintarvikepakkausten ja ravintolaruuan symboli, joka kertoo tuotteiden ravitsemuksellisesta laadusta. Sydänmerkki auttaa ravintolan asiakasta valitsemaan monipuolisen ja tutkitusti terveellisen ateriakokonaisuuden. Ateriakokonaisuuteen kuuluu pääruoan lisäksi leipä levitteineen, kasviksia öljykastikkeineen sekä ruokajuomaksi maitoa tai piimää. Sydänmerkki-aterioita tarjotaan noin 780 ravintolassa. Maa- ja metsätalousministeriö on rekisteröinyt merkin EU-lainsäädännön mukaiseksi ravitsemusväittämäksi. Järjestelmästä vastaavat Suomen Sydänliitto ry ja Suomen Diabetesliitto ry. Ravintolaruuan lisäksi Sydänmerkin voi löytää yli tuhannesta vähittäiskaupan elintarvikkeesta. Lue lisää: www.sydanmerkki.fi.

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Mari Olli

Mari Olli

Ruokakasvatuksen ja ruokapalveluiden asiantuntija Sydänmerkki, Sydänliitto 050-3677233

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).