Ohita
Kuva: Anna Kara
Kuva: Anna Kara

Blogikirjoitus -

Panu Routila: Tartutaan mahdollisuuksiin

Viime vuonna liitto teki mittavan strategiatyön. Tänä vuonna viemme sitä käytäntöön. Painopistealueinamme ovat vaikuttaminen, terveyttä edistävät ja sairastuneita tukevat tuotteemme ja palvelumme sekä vaikuttavaa toimintaa tukeva koko yhteisömme rakenne. On tärkeää, että strategiamme toteutuu jokapäiväisissä teoissamme niin, että se näkyy jäsenillemme ja muille kohderyhmillemme yhä parempana toimintana, palveluina ja viesteinä. Haluan tulevaisuudessa lähentää koko toimintakenttäämme toisiinsa ja siihen etsimme sopivia muotoja.

Toimintakenttämme on juuri nyt suuressa muutoksessa, kun muun muassa uusia hyvinvointialueita valmistellaan ja hoitopolkuja kehitetään. Meidän tulee tuntea hyvin muuttuvaa toimintakenttäämme ja tarttua mahdollisuuksiin niin vaikuttamisen kuin tuotteiden ja palveluiden kehittämisen osalta. Tässä kehitystyössä ja päätöksenteossa hyödynnämme laajasti sitä tietoa, mitä meillä on palvelujamme käyttävistä ja toimintaamme osallistuvista ihmisistä. Seuraamme nyt ja tulevaisuudessa entistäkin vahvemmin muun muassa sitä, miten hyvin esimerkiksi sairastuneet ja läheiset saavat meidän kauttamme apua ja tukea sekä tietoa sairaudestaan.

Olen iloinen siitä, miten suuri joukko suomalaisia on jo nyt löytänyt verkkopalvelumme ja miten moni on kohdannut vertaistukihenkilömme. Yhdistystoiminta on elpymässä ja tiedossa on monia mielenkiintoisia tapahtumia ja osallistumista yhteisölliseen vaikuttamiseen. 

Tule mukaan toimintaan ja tehdään siitä yhdessä entistäkin parempaa.

Kirjoittaja on Sydänliiton puheenjohtaja.

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).