Ohita
Lähimmäisenrakkauden kevät

Blogikirjoitus -

Lähimmäisenrakkauden kevät

Sydan.fi-sivustomme on koko vuoden rikkonut kävijäennätyksiä. Sivuilta haettiin keväällä sekä tietoa koronasta että vinkkejä jaksamiseen ja innostumiseen uusissa olosuhteissa.

Olemme saaneet positiivista palautetta teiltä jäseniltä, suurelta yleisöltä, ammattilaisilta ja medialta paikallislehdistä valtakunnan suuriin kanaviin.

Sivujen kautta olemme onnistuneet myös saattamaan ihmisiä toistensa luo, kun perinteiset tapaamiset olivat rajoitettuja. Sydänpuhelimen ja Sydän-chatin (nettikeskustelupalstan) avulla ihminen löysi toisen ihmisen, vertaistukijan, asiantuntijan tai vain rupattelijan.

Korona-kevät koostui sekä suurista huolista että toisaalta valtavasta halusta ja kekseliäisyydestä auttaa. Kevät 2020 näyttäytyy näin jälkikäteen lähimmäisenrakkauden keväänä. Niin kuin yksi jäsenistämme minulle kirjoitti: ”Ennen taisivat suvun nuoret pitää minua vähän itsestään selvänä ja saattoivat lykätä kiireiden keskellä kyläilyä. Nyt eivät lykänneet, vaan soittelivat ahkeraan ja lähettivät kivoja kuvia.”

Meistä on tullut kekseliäämpiä pitämään toisistamme huolta etäisyyksienkin takaa. Sydan.fi jatkaa tällä empaattisen ja asiallisen viestinnän tiellä koronan jälkeenkin.

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).