Seuraa Suomen Sydänliitto

Terveys naisten huulilla perjantaina 16.5.

Lehdistötiedote   •   Touko 15, 2014 07:45 EEST

Yli 30 tuhatta naista on ilmoittanut punaavansa huulensa perjantaina 16.5. ilmaistakseen,
että naisten sydänterveys on heille tärkeä asia. Viesti on kolmessa viikolla tavoittanut noin 130 tuhatta henkilöä sosiaalisessa mediassa täysin ilman mainontaan käytettyä rahaa.

Osallistujien määrä on reippaassa nousuvauhdissa.

Punainen on kansainvälisen Go Red for Women -kampanjan suomalainen versio, jota organisoi Sydänliitto. Kampanja kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla, iloisesti ja ilman paineita.

- Valloittavalla idealla Punainen meni suoraan yleisönsä sydämiin ja osallistujat itse tekivät huulipunavallankumouksesta suuremman kuin osasimme odottaa, Sydänliiton viestintäjohtaja Eeva-Riitta Piispanen sanoo.

- Suurta tehtäväämme, naisten sydänterveyden edistämistä, emme pysty tekemään yksin ja olemme avoimia yhteistyölle. Ilahduimme, että muutama kaupallinen toimija luvallamme ryhtyi oma-aloitteisesti viemään huulipunavallankumousta eteenpäin. Markkinointirahan sijasta panoksinamme tällä kertaa olivat pelkästään luovuus ja työ. Vastuunsa tuntevien kumppaneiden toivomme toki liittyvän joukkoomme jatkossa.

- Vahvuutemme on myymistä ja ostamista suurempi tarkoitus, jonka ihmiset haluavat omakseen,  Piispanen jatkaa.

Lisätietoja: Suomen Sydänliitto ry
viestintäjohtaja Eeva-Riitta Piispanen, 0400 478 016


Sydänliitto on noin 80 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 235 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.