Seuraa Suomen Sydänliitto

Paula Risikko jatkaa Sydänliiton puheenjohtajana

Lehdistötiedote   •   Loka 20, 2018 12:30 EEST

Sydänliiton hallitus 2019. Kuvassa vas. Jyrki Liljeroos, Outi Kurttila, Tuomo Pääkkönen, Päivi Hirsso, Antti Kivelä, puheenjohtaja Paula Risikko, Jaakko Heikkilä ja Matti Ketonen. Kuva Ville Salo.

Sydänliiton puheenjohtajaksi valittiin toiseksi kolmivuotiskaudeksi eduskunnan puhemies, terveystieteiden tohtori Paula Risikko Seinäjoelta. Uusina jäseninä Sydänliiton hallitukseen valittiin kolmivuotiskaudeksi 2019–2021 professori, ylilääkäri Juhani Airaksinen Turusta ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja, apulaisylilääkäri Antti Kivelä Kuopiosta. Suomen Sydänliiton syyskokous pidettiin lauantaina 20.10. Oulussa.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan Sydänliiton hallituksessa Pohjois-Suomen aluehallintoylilääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri Päivi Hirsso Oulusta ja lääkintöneuvos, yleislääketieteen erikoislääkäri Tuomo Pääkkönen Suomussalmelta.

Nyt valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat sairaanhoitaja Minna Ampio, terveydenhuoltoneuvos Marja-Liisa Haapamäki, rakennusneuvos Jaakko Heikkilä, terveystieteen tohtori Johanna Heikkilä, lääkintöneuvos Matti Ketonen, sairaanhoitaja Outi Kurttila, kauppaneuvos Jyrki Liljeroos, ja professori Reijo Tilvis.

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 223 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.