Seuraa Suomen Sydänliitto

Vita & Mini naurettavan terveellistä lastenteatteria

Lehdistötiedote   •   Marras 12, 2015 13:55 EET

Voiko nauramalla oppia terveystaitoja? Kyllä voi, uskoo Neuvokas perhe!

Neuvokas perhe, DOT ry ja Yksi elämä -terveystalkoot ovat tuottaneet uudenlaisen lastenteatteriesityksen: Vita & Mini.

Perinteisesti lapsiperheiden terveyden edistämistä on tehty tiedon jakamisen kautta. Nyt haluamme tarjoilla näitä asioita ilon ja kokemuksellisuuden kautta. Vita & Mini on kokonaisuus, johon kuuluu lastenteatteriesitys ja pedagoginen materiaali opettajille ja varhaiskasvattajille.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella käynnistetty lastenteatteri on valmistunut pilottivaiheeseen ja kiertää kouluilla ja päiväkodeissa. Kokonaisuus käsittelee mm. yhdessä syömisen, liikkumisen, erilaisuuden ja ruutuajan teemoja.

Hauska kiertävä teatteriesitys on toteutettu universaalilla kielellä, ja se soveltuu kaikille lapsille äidinkielestä ja kielitaidosta riippumatta.  Esitys on tarkoitettu noin 5-10v. lapsille.

Lisätietoja: http://www.neuvokasperhe.fi/materiaalit/lastenteatteri-vitamini

Kiertueen aikataulu:

  • 17.11. klo 10 Turku päiväkoti Peikonpesä
  • 19.11. klo 10 Helsinki Taivallahden koulu
  • 24.11. klo 10 Tampere Johanneksen koulutalo
  • 24.11. Klo 18 Ikaalinen Oma tupa

Kutsumme toimittajia tutustumaan esitykseen ja kuulemaan lisää kiertueesta 2016. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Vita & Mini -esityksestä: anne.kuusisto@sydanliitto.fi, 040-5914222.

Neuvokas perhe haluaa innostaa, kannustaa ja antaa iloa lapsiperheiden elintapoihin. Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa elää hyvin, vaan jokainen voi etsiä oman tapansa toteuttaa arkea ja tehdä terveellisiä valintoja. Neuvokas perhe on osa Yksi elämä -terveystalkoita, joissa mukana ovat Sydänliitto, Aivoliitto ja Diabetesliitto.

Yksi elämä -terveystalkoiden tavoitteena on terveempi Suomi.Pidetään huolta itsestämme ja pidetään joukolla huolta niistä, jotka tarvitsevat tukea ja kannustusta.

Föreningen för Drama Och Teater, DOT ry, on draamapedagogeista, näyttelijöistä, opettajista, ohjaajista ym. teatterin ja koulutuksen parissa työskentelevistä henkilöistä koostuva yhdistys, joka järjestää esityksiä, jatkokoulutusta ja räätälöityjä ohjelmia kouluille, teattereille ja muille organisaatioille.

Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.