Seuraa Suomen Sydänliitto

Sydänmerkki musalle -kampanja etsii kesän rakastetuinta biisiä

Lehdistötiedote   •   Kesä 24, 2015 13:03 EEST

Sydänmerkki myönnetään normaalisti elintarvikkeille, jotka ovat sydänystävällisempiä valintoja omassa tuoteryhmässään.

- Nyt Sydänmerkin saa poikkeuksellisesti myös kesän paras musiikki – sillä tekeehän hyvä musakin hyvää sydämelle, kiteyttää Sydänmerkin markkinointipäällikkö Eeva Hietalahti Sydänliitosta.

Kesäkuun 15. päivänä käynnistynyt Sydänmerkki musalle pyytää siis kaikkia suomalaisia äänestämään omaa suosikkibiisiään vapaamuotoisten perustelujen kera. Kampanjan sydänystävällisinä kumppaneina toimivat Nelonen Median kaikki kuusi radiokanavaa: Radio Suomipop, Radio Aalto, Radio Rock, Loop, Groove FM ja Metro Helsinki.

Äänestys Nelosen radioiden verkkosivuilla ja Instagramissa

Sydänmerkin kesän parhaalle biisille voi antaa 26. heinäkuuta saakka edellä mainittujen radiokanavien verkkosivuilla. Äänestykseen voi osallistua myös lähettämällä biisin nimen ja valokuvan Instagramiin hastagilla #sydänmerkkimusalle.

Suomen rakastetuin biisi julkistetaan elokuussa, jollloin arvotaan kaikkien äänestäjien kesken myös kahden hengen festivaalimatka Berliiniin.

Sydänmerkki musalle – koska hyvä musa saa sydämen hymyilemään

Musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä: Nelosen radiot ovat totta kai mukana Sydänmerkki musalle -kampanjassa, sillä meidän radioissamme soi vain musiikki, joka on lähellä kuuntelijoidemme sydäntä – tutkitusti!

Lisätietoja Sydänmerkin markkinointipäällikkö Eeva Hietalahti, 040 5861919 ja eeva.hietalahti@sydanliitto.fi

Sydänmerkki on Suomessa ainoa elintarvikepakkausten symboli, joka kertoo tuotteiden ravitsemuksellisesta laadusta. Maa- ja metsätalousministeriö on rekisteröinyt merkin EU-lainsäädännön mukaiseksi ravitsemusväittämäksi. Järjestelmästä vastaavat Suomen Sydänliitto ry ja Suomen Diabetesliitto ry.Tänä vuonna Sydänmerkki täyttää 15 vuotta. Sydänmerkki-tuotteita on tällä hetkellä 1100, joista noin 900 löytyy vähittäiskaupoista.Tuotteita on yhteensä 103 elintarviketeollisuuden yrityksellä tai viljelijällä. Sydänmerkki-aterioita tarjotaan noin 200 ravintolassa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.