Ohita
Sydänmerkin uusi keittokirja on arjen helpottaja

Tiedote -

Sydänmerkin uusi keittokirja on arjen helpottaja

Sydänmerkki julkaisi tänään uuden Sydänruokaa-keittokirjan. Kirja opastaa kotikokin terveellisen ja herkullisen ruoan pariin. Inspiroivia ruokaohjeita löytyy niin arkeen kuin juhlaankin, kotiruoaksi ja vieraille tarjottavaksi.

– Halusimme osoittaa, miten helppoa on tehdä hyvää, terveellistä ja maukasta ruokaa monipuolisista raaka-aineista, sanoo Eeva Hietalahti, Sydänmerkin markkinointipäällikkö.

– Tahdomme ihmisten inspiroituvan tuoreiden kasvisten, marjojen, juuresten sekä kalan entistä monipuolisempaan ja runsaampaan käyttämiseen sekä nauttimaan niin kokkaamisesta kuin syömisestäkin. Keittokirjan ruokaohjeet toimivat arkiruoan käyttöohjeina, joita noudattamalla voi tuntea tekemisen ja onnistumisen iloa.

– Sydänruokaa ei ole terveysopas, vaan upea kaikille suunnattu keittokirja, joka antaa uutta puhtia kokkaamiselle, toteaa ruokatoimittaja Kenneth Nars.

Sydänruokaa-ohjeet tuovat hyvän olon: niissä on erityisesti kiinnitetty huomiota rasvan määrään ja laatuun sekä suolan, sokerin ja kuitujen määrään. Resepteissä suositaan Sydänmerkki-tuotteita, joita löytyy kaupoista tällä hetkellä noin 900.

Kirjauutuuden toimituskuntaan kuuluvat ruokatoimittaja Kenneth Nars sekä Sydänmerkin asiantuntijat Eeva Hietalahti, Mari Olli ja Laura Toivola.

Kirjan suositushinta on 22 euroa ja se on saatavilla hyvin varustetuista kirjakaupoista. Sitä voi tilata Sydänkaupasta: http://www.sydankauppa.fi

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:

Eeva Hietalahti, markkinointipäällikkö
 puh. 040 586 1919

eeva.hietalahti@sydanliitto.fi

Kuvat: http://www.sydanmerkki.fi/sydanmerkki/keittokirjan-kuvat


Linkit

Aiheet

Kategoriat


Sydänmerkki on Suomessa ainoa elintarvikepakkausten symboli, joka kertoo tuotteiden ravitsemuksellisesta laadusta. Maa- ja metsätalousministeriö on rekisteröinyt merkin EU-lainsäädännön mukaiseksi ravitsemusväittämäksi. Järjestelmästä vastaavat Suomen Sydänliitto ry ja Suomen Diabetesliitto ry.Tänä vuonna Sydänmerkki täyttää 15 vuotta. Sydänmerkki-tuotteita on tällä hetkellä 1100, joista noin 900 löytyy vähittäiskaupoista. Tuotteita on yhteensä 103 elintarviketeollisuuden yrityksellä tai viljelijällä. Sydänmerkki-aterioita tarjotaan noin 200 ravintolassa.

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).