Seuraa Suomen Sydänliitto

Pukeudu punaiseen naisten terveyden puolesta

Lehdistötiedote   •   Huhti 03, 2014 14:39 EEST

Perjantaina 4.4. vietetään kuudetta kertaa kansallista Pukeudu punaiseen –päivää, jolla kannustetaan kaikkia pukeutumaan punaiseen naisten sydän- ja hengitysterveyden puolesta. Esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin Suomessa kuolee vuosittain ennenaikaisesti 11 000 naista.
 
Pukeudu punaiseen –päivän tarkoituksena on kiinnittää huomio sydän- ja hengitysterveyttä edistäviin elintapoihin ja kannustaa naisia terveelliseen arkeen.
 
Kampanja näkyy pääasiassa Facebookissa, missä Punaisella on reilusti yli kymmenen tuhatta tykkääjää.  Naisia, miehiä, lapsia ja jopa lemmikkejä kannustetaan pukeutumaan punaiseen.  Kuvia punaisiin pukeutuneena voi jakaa ryhmän sivustolla ja paras kuva palkitaan.
 
Iloisia Macarenan tanssijoita kutsutaan pe 4.4. Helsingin Kauppakeskus Kamppiin Punainen flash mobiin.  Letka aloittaa juhlinnat klo 16.00 kauppakeskuksen pohjakerroksesta ja jatkaa ympäri kauppakeskusta.
 
Punainen on osana kansainvälistä Go Red for Women –liikettä.  Suomessa toteutuksesta vastaavat  Sydänliitto ja Hengitysliitto.
 
 
Lisätiedot:
Lan Le-Gävert
info@punainen.fi
+358 40 410 1048
www.punainen.fi

viestintäjohtaja/Sydänliitto
Eeva-Riitta Piispanen
+358 400 478 016


Sydänliitto on noin 80 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 235 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.