Seuraa Suomen Sydänliitto

Palvelu auttaa uudenvuodenlupauksen pitämisessä

Lehdistötiedote   •   Tammi 03, 2015 16:11 EET

Uudenvuodenlupaukset on nyt tehty – mutta miten ne pidetään? Lupauksen pitämisessä auttaa Uudenvuodenlupaus.fi-sivusto, jonka kautta lupauksen tehnyt voi saada kannustusta ja neuvoja terveellisempään ja mukavampaan elämään. Uudenvuodenlupausten pitäminen alkaa nyt!

Uudenvuodenlupaus on helppo tehdä, mutta vaikea pitää. Arjen myötä lupaukset unohtuvat tai osoittautuvat vaikeiksi pitää. Viattomalta näyttänyt lupaus syödä enemmän kasviksia jää helposti toteuttamatta, kun kasvikset pitäisi ehtiä hakata salaatiksi. Entä miten oikeasti olla stressaamatta, kun sähköposti laulaa korkeita nuotteja?

”Muistutus ja tsemppi – sekä joskus myös hyvät vinkit ja tuki – ovat tarpeen. Uudenvuodenlupaus.fi on palvelu, joka tukee lupauksen pitämisessä” viestintäpäällikkö Eija Seppänen lupaa.

Uudenvuodenlupaus.fi-palvelun kautta oman lupauksen voi jakaa läheisilleen ja ystävilleen tiedoksi, jotta he tietävät kannustaa lupaajaa. Lupauksen kertominen avoimesti luo positiivista sosiaalista painetta, joka voi auttaa skarppaamaan myös ratkeamisen hetkellä. Palvelun kautta lupaaja voi haastaa myös muita tekemään lupauksia pienistä elämäntapamuutoksista, joiden avulla voi saavuttaa suuria asioita.

Uudenvuodenlupaus.fi on osa Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteistä Yksi elämä -hankkeen kampanjaa, joka haluaa tukea ihmisiä elämäntapamuutoksessa.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Eija Seppänen, Yksi elämä, gsm 040 508 3645, eija.seppanen@yksielama.fi Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteisen Yksi elämä -hankkeen tavoitteena on tehdä terveydestä ja hyvinvoinnista positiivinen ja haluttava asia, ja saada sitä kautta kansalaiset itse edistämään terveyttään ja hyvinvointiaan. Hanketta rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

www.yksielama.fi

Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.