Ohita
KUTSU_Lehdistötilaisuus 7.5. klo 17: Trevor Hensley, jonka sydän petti 2013 Helsingissä, tulee Uriah Heep -legendojen kanssa keikalle

Tiedote -

KUTSU_Lehdistötilaisuus 7.5. klo 17: Trevor Hensley, jonka sydän petti 2013 Helsingissä, tulee Uriah Heep -legendojen kanssa keikalle

(Kuva: Trevor Hensley)

Alkuperäisen Uriah Heep -yhtyeen johtohahmo Ken Hensley ja veljensä Trevor Hensley  ovat haastateltavissa torstaina 7.5. klo 17: Sokos Hotelli Vaakuna, Loiste, 10.krs. Kaivokatu 3, Helsinki

Sydänliitto, Hensley-veljekset ja Uriah Heep Suomi Finland ry järjestävät yhteisen lehdistötilaisuuden,

ilmoittautumiset eeva-riitta.piispanen@sydanliitto.fi 4.5. mennessä

Trevor Hensley sai tammikuussa 2013 Helsingissä massiivisen sydäninfarktin ja oli hoidettavana Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa. Tästä alkoi yhteydenpito Suomen Sydänliiton kanssa.

Alkuperäisen vuonna 1970 perustetun, Uriah Heep -yhtyeen musiikillinen johtaja, säveltäjä, kosketinsoittaja, kitaristi ja laulaja Ken Hensley vierailee Helsingissä yhdessä muusikkoveljensä Trevor Hensleyn kanssa. Ken Hensley esiintyy yhdessä The Sensational Mika Järvinen Bandin kanssa Tavastialla perjantaina 8.5.
 
Hensleyn käsialaa ovat kaikki tunnetuimmat 1970-luvun Uriah Heep -kappaleet, kuten Easy Livin', The Wizard Stealin', Look At Yourself ja Lady in Black.

Muista alkuperäisistä Uriah Heepin jäsenistä Tavastialla nähdään myös alkuperäinen basisti Paul Newton ja Lee Kerslake.

Aiheet


Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).