Seuraa Suomen Sydänliitto

Kasmirin Vauvoja ft. Saara on kesän rakastetuin biisi

Lehdistötiedote   •   Elo 12, 2015 16:04 EEST

Tänä kesänä Sydämerkin sai poikkeuksellisesti myös kesän rakastetuin musa. Suomalaisten sydämet sulatti ylivoimaisesti Kasmirin Vauvoja ft. Saara. Kakkoseksi kiri Haloo Helsinki biisillään Kuussa tuulee. Sydänmerkki myönnetään normaalisti elintarvikkeille, jotka ovat sydänystävällisempiä valintoja omassa tuoteryhmässään.

Ääniä annettiin lähes 5.000 kappaletta
Heinäkuun lopussa päättyneen Sydänmerkki musalle –kampanjan kumppaneina toimivat Nelonen Median kaikki kuusi radiokanavaa: Radio Suomipop, Radio Aalto, Radio Rock, Loop, Groove FM ja Metro Helsinki.

Nelosen radioiden musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä: “Kasmirin Vauvoja-biisi on ollut yksi kanaviemme kesän soitetuimmista kappaleista. Mahtavaa, että se on hyvän sanomansa ja kesäfiiliksen lisäksi tehnyt ihmisten sydämille hyvää!”

Kaloreita palaa, sydän kiittää
Sydänmerkin markkinointipäällikkö Eeva Hietalahti Sydänliitosta lainaa puolestaan yhden osallistuneen kommenttia: ”Kappale laittaa joka kerta tanssimaan, vähintäänkin hytkymään. Kaloreita palaa, sydän kiittää. Kuinkas sen paremmin summaisi.”

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin myös kahden hengen festivaalimatka Berliiniin. Palkinnon voitti Annika Espoosta.

Lisätietoja antaa Sydänmerkin markkinointipäällikkö Eeva Hietalahti, 040 5861919 ja eeva.hietalahti@sydanliitto.fi

Sydänmerkki on Suomessa ainoa elintarvikepakkausten symboli, joka kertoo tuotteiden ravitsemuksellisesta laadusta. Maa- ja metsätalousministeriö on rekisteröinyt merkin EU-lainsäädännön mukaiseksi ravitsemusväittämäksi. Järjestelmästä vastaavat Suomen Sydänliitto ry ja Suomen Diabetesliitto ry. Tänä vuonna Sydänmerkki täyttää 15 vuotta. Sydänmerkki-tuotteita on tällä hetkellä 1100, joista noin 900 löytyy vähittäiskaupoista. Tuotteita on yhteensä 103 elintarviketeollisuuden yrityksellä tai viljelijällä. Sydänmerkki-aterioita tarjotaan noin 200 ravintolassa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.