Seuraa Suomen Sydänliitto

​Kaksi uutta jäsentä Sydänliiton hallitukseen

Lehdistötiedote   •   Loka 28, 2017 11:39 EEST

Sydänliiton syyskokouksessa julkaistiin myös tuleva yhteistyö Suomen Ladun kanssa.

Uusina jäseninä Sydänliiton hallitukseen kolmivuotiskaudeksi 2018-2020 valittiin rakennusneuvos, DI Jaakko Heikkilä Espoosta ja terveystieteiden tohtori Johanna Heikkilä Jyväskylästä.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan Sydänliiton hallituksessa terveydenhuoltoneuvos, terveystieteiden kandidaatti Marja-Liisa Haapamäki Jalasjärveltä ja lääkintöneuvos, yleislääketieteen ja sisätautien erikoislääkäri Matti Ketonen Joensuusta.

Suomen Sydänliiton syyskokous pidettiin lauantaina 28.10. Jyväskylässä. Puheenjohtajana jatkaa sisäministeri, terveystieteiden tohtori Paula Risikko Seinäjoelta.

Nyt valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat sairaanhoitaja Minna Ampio, yleislääketieteen erikoislääkäri Päivi Hirsso, ylilääkäri, LKT Hanna Järvinen, sairaanhoitaja Outi Kurttila, lääkintöneuvos, ekonomi Jyrki Liljeroos Tampereelta, yleislääketieteen erikoislääkäri Tuomo Pääkkönen, johtava lakimies, varatuomari Petri Rintamäki ja professori, sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Reijo Tilvis.

Sydänliiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kaksitoista jäsentä, jotka valitaan kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenistä neljä on vuosittain erovuorossa. Sääntöjen mukaan hallituksen jäsen voi olla tehtävässään yhtäjaksoisesti enintään kuusi kalenterivuotta.

Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 226 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry). 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.