Ohita
Sydänliiton syyskokouksessa 22.10.2015 Lappeenrannassa hallitukseen valittiin Reijo Tilvis, Outi Kurttila, Minna-Maarit Ampio ja Jyrki Liljeroos.
Sydänliiton syyskokouksessa 22.10.2015 Lappeenrannassa hallitukseen valittiin Reijo Tilvis, Outi Kurttila, Minna-Maarit Ampio ja Jyrki Liljeroos.

Tiedote -

​Kaksi uutta jäsentä Sydänliiton hallitukseen

Uusina jäseninä Sydänliiton hallitukseen kolmivuotiskaudeksi 2017-2019 valittiin sairaanhoitaja AMK Minna-Maarit Ampio Porista ja sairaanhoitaja Outi Kurttila Savonlinnasta.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan Sydänliiton hallituksessa ekonomi Jyrki Liljeroos Tampereelta ja pofessori, sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Reijo Tilvis Mäntsälästä.

Suomen Sydänliiton syyskokous pidettiin lauantaina 22.10. Lappeenrannassa. Puheenjohtajana jatkaa sisäministeri, terveystieteiden tohtori Paula Risikko Seinäjoelta.

Nyt valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat koulutusjohtaja Seija Aalto, terveydenhuoltoneuvos, terveystieteiden kandidaatti Marja-Liisa Haapamäki, yksikönjohtaja, yleislääketieteen erikoislääkäri Päivi Hirsso, ylilääkäri, LKT Hanna Järvinen, lääkintöneuvos, yleislääketieteen ja sisätautien erikoislääkäri Matti Ketonen, lääkintöneuvos, yleislääketieteen erikoislääkäri Tuomo Pääkkönen, johtava lakimies, varatuomari Petri Rintamäki ja professori Anssi Sovijärvi.

Sydänliiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kaksitoista jäsentä, jotka valitaan kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenistä neljä on vuosittain erovuorossa. Sääntöjen mukaan hallituksen jäsen voi olla tehtävässään yhtäjaksoisesti enintään kuusi kalenterivuotta.

Aiheet

Kategoriat


Sydänliitto on yli 72 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 228 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).