Seuraa Suomen Sydänliitto

Kaksi uutta jäsentä Sydänliiton hallitukseen

Lehdistötiedote   •   Loka 24, 2015 10:53 EEST

Kuva: Sydänliiton syyskokous 24.10.2015 Turussa

Uusina jäseninä Sydänliiton hallitukseen kolmivuotiskaudeksi 2016-2018 valittiin Petri Rintamäki Kuopiosta ja Päivi Hirsso Oulusta.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä kaksi valittiin jatkamaan Sydänliiton hallituksessa: lääketieteen ja kirurgian tohtori Hanna Järvinen Paraisilta ja lääkintöneuvos Tuomo Pääkkönen Suomussalmelta.

Suomen Sydänliiton syyskokous pidettiin lauantaina 24.10. Turussa. Puheenjohtajaksi valittiin eduskunnan varapuhemies, terveystieteiden tohtori Paula Risikko Seinäjoelta.Kuusi vuotta puheenjohtajana toiminut professori Matti Uusitupa päättää puheenjohtajakautensa vuoden 2015 lopussa.

Nyt valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat

koulutusjohtaja Seija Aalto
terveystieteiden kandidaatti Marja-Liisa Haapamäki
terveystieteen tohtori Johanna Heikkilä
lääkintöneuvos, yleislääketieteen ja sisätautien erikoislääkäri Matti Ketonen
toimitusjohtaja, ekonomi Jyrki Liljeroos
hallintotieteiden tohtori Martti Sinisalmi
professori Anssi Sovijärvi
professori Reijo Tilvis

Sydänliiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kaksitoista jäsentä, jotka valitaan kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenistä neljä on vuosittain erovuorossa. Sääntöjen mukaan hallituksen jäsen voi olla tehtävässään yhtäjaksoisesti enintään kuusi kalenterivuotta.

Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.