Ohita
Kaksi uutta jäsentä Sydänliiton hallitukseen

Tiedote -

Kaksi uutta jäsentä Sydänliiton hallitukseen

Kuva: Sydänliiton syyskokous 24.10.2015 Turussa

Uusina jäseninä Sydänliiton hallitukseen kolmivuotiskaudeksi 2016-2018 valittiin Petri Rintamäki Kuopiosta ja Päivi Hirsso Oulusta.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä kaksi valittiin jatkamaan Sydänliiton hallituksessa: lääketieteen ja kirurgian tohtori Hanna Järvinen Paraisilta ja lääkintöneuvos Tuomo Pääkkönen Suomussalmelta.

Suomen Sydänliiton syyskokous pidettiin lauantaina 24.10. Turussa. Puheenjohtajaksi valittiin eduskunnan varapuhemies, terveystieteiden tohtori Paula Risikko Seinäjoelta.Kuusi vuotta puheenjohtajana toiminut professori Matti Uusitupa päättää puheenjohtajakautensa vuoden 2015 lopussa.

Nyt valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat

koulutusjohtaja Seija Aalto
terveystieteiden kandidaatti Marja-Liisa Haapamäki
terveystieteen tohtori Johanna Heikkilä
lääkintöneuvos, yleislääketieteen ja sisätautien erikoislääkäri Matti Ketonen
toimitusjohtaja, ekonomi Jyrki Liljeroos
hallintotieteiden tohtori Martti Sinisalmi
professori Anssi Sovijärvi
professori Reijo Tilvis

Sydänliiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kaksitoista jäsentä, jotka valitaan kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenistä neljä on vuosittain erovuorossa. Sääntöjen mukaan hallituksen jäsen voi olla tehtävässään yhtäjaksoisesti enintään kuusi kalenterivuotta.

Aiheet

Kategoriat


Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).