Seuraa Suomen Sydänliitto

Huulipunavallankumous tulee taas 26.5.

Lehdistötiedote   •   Touko 25, 2015 11:09 EEST

Lähes 30 tuhatta henkilöä, pääasiassa naisia, on ilmoittanut punaavansa huulensa tiistaina 26.5. ilmaistakseen, että naisten sydänterveys on heille tärkeä asia. Sydänliiton Punainen-kampanja on tekemässä huulipunavallankumousta jo toisen kerran. Osallistujien määrä on jopa suurempi kuin ilmoittautuneiden määrä.

Viesti on noin neljän viikon aikana tavoittanut miljoona sosiaalisen median käyttäjää. Markkinointirahan sijasta Punainen panostaa luovuuteen ja osallistumisinnostukseen. Punainen ja naisten sydänterveys oli näkyvästi esillä mm. viime sunnuntain Naisten Kympissä.

- Huulipunavallankumoukseen ilmoittautuneiden määrä Facebookissa on vielä tänään maanantaina reippaassa nousuvauhdissa. Olemme iloisia, että osallistujien ja kannustajien joukossa on tänä vuonna myös miehiä, Sydänliiton viestintäjohtaja Eeva-Riitta Piispanen kertoo.

Punainen on kansainvälisen Go Red for Women -kampanjan suomalainen versio, jota organisoi Sydänliitto. Kampanja kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla, iloisesti ja ilman paineita. Kampanjan takana on vakava tosiasia, että sydänsairaudet ovat myös naisten yleisin kuolinsyy Suomessa.

- Valloittavalla huulipunaidealla Punainen menee suoraan yleisönsä sydämiin ja osallistujat itse tekevät "vallankumouksesta" suuren tapahtuman, jota tänä vuonna jo osattiin odottaa, Piispanen sanoo.

Huulipunavallankumous löytyy nyt myös Instagramista. Kumoukselliset huulipunakuvat voi julkaista Instassa ja liitä sen yhteyteen #huulipunavallankumous- ja #punainensuukko -tunnisteet.

Lisätietoja
Suomen Sydänliitto ry
viestintäjohtaja Eeva-Riitta Piispanen, 0400 478 016

Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 234 paikalliseen sydänyhdistykseen, 17 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.