Ohita
Kuva Tiina Eloranta.
Kuva Tiina Eloranta.

Uutinen -

​Tuija Brax on vuoden liikuttava johtaja

Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax on saanut vuoden liikuttavan johtajan palkinnon, joka myönnetään vuosittain johtajalle, joka konkreettisilla toimillaan, esimerkillään ja kannanotoillaan edistää liikkumista ja liikuntaa niin omassa organisaatiossaan kuin yhteiskunnassa laajemmin. Palkinto luovutettiin Braxille Johtajuussymposiumissa keskiviikkona 6.9. Tampereella.

Valinnan perusteissa korostettiin, että Tuija Brax on aktiivinen vaikuttaja ja aikaansaava tekijä, joka positiivisella elämänasenteellaan ja toimintatavallaan edistää mm. kansalaisjärjestöjen ja poliittisten päätöksentekijöiden yhteistyötä. "Koko valtakunnan politiikan, ministeriöiden ja kunnallispäättäjien ja myös muiden kansalaisjärjestöjen apua tarvitaan liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseen", koripalloa nuoruudessaan Pirkkalan Virissä pelannut Brax sanoo.

Braxille onkin kertynyt luottamustehtäviä politiikan ohella mm. liikunnan ja kirkon parista. Braxin arjen työ Sydänliiton pääsihteerinä on työtä liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Samalla hän on tehnyt näkyväksi johtajan roolin liikunnan edistäjänä. Sydänliitto kutsuukin kaikki mukaan terveystalkoisiin ja kasvavaan joukkoon, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen.

Vuoden johtaja liikunnan edistäjänä -palkinnon myöntää kolmihenkinen työryhmä, johon kuuluvat Valtion liikuntaneuvoston pääsihteeri, Liikkuva seurakunta -toimintamallin puheenjohtaja ja Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun kehitysjohtaja. Palkinnon myöntämisen erityisiä perusteita ovat mm. konkreettiset toimet liikunnan edistämiseksi omassa johtajan tehtävässä, innovaatio työn ja liikunnan saralla, yhteisöllisyyden kasvattaminen liikunnan ja urheilun keinoin ja kansainvälinen ajattelu sekä uudistuvan johtajuuden osoittaminen henkilökohtaisesti. 

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Sydänliiton mediapalvelu

Sydänliiton mediapalvelu

Lehdistön yhteyshenkilö Mediatiedustelut Sydänliitolle 0405861919
Eeva Hietalahti

Eeva Hietalahti

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, tuotteet, palvelut ja viestintä +358 40 586 1919

Sydänterveyttä läpi elämän

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Toimimme monipuolisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Olemme noin 60 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 205 paikalliseen sydänyhdistykseen, 15 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).